top of page
0P5A7815.JPG

VÅR VISJON

Vår visjon med FLOPS er å se barn engasjert i et spill som gir de mulighet til å sosialisere seg, lære å forhandle med hverandre og føle på vinn og tap. 


Vi ønsker å gi barn en balanse mellom fysisk og digital lek.

Med FLOPS kan du spille hvor som helst, når som helst. 

MAGIS UNIVERSET

 

Har du lest historien til Magiene av SunRing, SkyRing og DarkRing? Den finner du under Magis universet. Våre produktpakker som er ute nå inneholder karakterene fra Sun Ring og Sky Ring som må beskyttes fra motstanderen. Finn dine favoritter! Vi kommer snart også til å introdusere deg for DarkRing karakterene og alle Magi Familiars. 

SPILLET

#FliptheFlop spilles på den tradisjonelle Milk Cap måten som ble oppfunnet på Hawaii på 1920-tallet. Spillet har sine røtter helt til tilbake til 1700 tallet til det Japanske kort spillet Menko. De fleste kjenner nok igjen denne spillestilen fra 90-tallet. Målet er å flippe rundt Flops brikkene med Hitteren for å vinne de.

#FlicktheFlop er en helt ny spillestil hvor du bruker sporene på Flops Hitteren til å flikke ned Flops brikkene til din motstander. Klarer du å flikke de ned? Da har du vunnet de! Les mer om hvordan du spiller under "Spillet".

Hunter.png
Lova.png
Konrad.png
bottom of page