top of page
Sunburst Desktop Page.jpg
Sun Ring Silhouette Button.png
Sun Ring Button.png
Dark Ring Silhouette Button.png
Dark Ring Button (1).png
Sky Ring Silhouette Button.png
Sky Ring Button.png
Alpha the Hawk_SILHOUETTE.png
Alpha the Hawk_open Wings_Client Copy-01.png

Historien

Siden tidenes morgen har Lys folket levd sammen i harmoni og fred.  Lys folket, kalt Magis, er storslåtte vesener som levde over skyene, under den mektige Himel, den kraftigste Magi av dem alle. 

Men akkurat som hos andre folkeslag finner grådighet og misunnelse en måte å ødelegge og svekke selv det sterkeste bånd. 

Når Grunn, den nest kraftigste Magi, begynner å utfordre Himel’s autoritet og jakte på uskyldige Magier for å vinne kraft, utspiller en krig seg i Lys.

Når Himel vant krigen, ble Grunn og hans menn kastet ut av Lys, og de ble tvunget til å gjemme seg i Esvar, det mørkeste og kaldeste stedet i verden.  Magiene som ikke kunne bestemme seg for hvem de ville følge, forlot Lys for godt og søkte tilflukt i Jorden, landet midt imellom. 

Tusenvis av år senere er krigen mellom de engang så sammensveisede Magier fremdeles ikke over.  

Flops Summary 1.jpg
Flops Summary 2.jpg

Etterkommerne av Himel går nå under navnet Sun Ring; fremdeles de samme fredelige og snille Magier som de var kjent for å være. De bruker sin kraft til å hjelpe andre. De er uselviske og leder alltid med kjærlighet. 

Etterkommerne av Jorden er nå kjent som Sky Ring; fanget mellom det gode og det onde. De kan lett bestikkes og setter seg selv før andre. 

Esvar tok varmt imot Dark Ring folket; tomrommet og det evige mørket gjorde hjertene deres enda kaldere. Gjennom tiden mistet de seg selv og deres egen personlighet. De ble ondskapsfulle, og det eneste de kjente til var å erobre og ødelegge. 

Sun Ring og Sky Ring kjempet konstant mot hverandre mens DarkRing ønsket å nedkjempe dem begge. Det er bare et spørsmål om tid før ‘det store slaget’ begynner og fortærer dem alle. 

Når en Magi blir født er dens skjebne allerede bestemt. Hver Magi får utdelt en “Halo Ring’ som lever av dens indre magi og som har en farge som symboliserer dens avstamning - gul for Sun Ring, blå for Sky Ring, og lilla for Dark Ring.  

Men i enkelte spesielle tilfeller er Magiene født uten en Halo ring. De bruker hele deres liv på å søke til de finner den, og de endelig kan leve ut sin fulle skjebne.

Magier er sjelelig forbundet med ‘Familiars’- dyreformede ånder som blir deres partnere for livet. Akkurat som med ringene, så vokser Familiars også ut fra sjelevennens Magi. Sammen blir de en mektig kraft.

Flops Summary 3.jpg
Flops Summary 4.jpg

Med det store slaget truende i horisonten må Sun Ring og Sky Ring stå sammen for å nedkjempe deres felles fiende Dark Ring. Grunns hat mot Himel driver ham til å gjøre det utenkelige- jakte på alle Magier, samle ringene deres og absorbere magien. Dette vil gjøre ham til den mektigste skurken verden noensinne har sett.

 

Og sånn starter denne reisen.  

bottom of page