top of page
Flops Ring-02.png
3 Rings Header-02.png
ARI er et resultat av et mislykket militæreksperiment i Sky Ring. Nå blir ikke livet hans som zombie godt mottatt av samfunnet, men de kan sikkert bruke ham i krigene som kommer.

KRAFT: Zombie → Udødelig soldat

Ari er en zombie som nå tjener i frontlinjene til Sky Rings hær som er bra strategisk fordi han ikke kan dø. Til tross for at han ble til av et mislykket militæreksperiment, er han svært lojal og veldig sterk. Denne ferdigheten er forbedret av hans kjente mus som heter Moo. Moo forbedrer Aris evne til å blande seg i mengden og gir ham styrke til tross for at han er en zombie.
SB2_Zombie Boy _42 mm.pdf.png
LOVA er en magisk steinsamler. Hun henter evnene sine fra steinene og ønsker til slutt å finne den guddommelige steinen som sies å inneholde gudenes kraft.

KRAFT: Steinsamler → Gudommelig kraft

Lova er den eneste som vet å bruke kraften til magiske steiner. Denne ferdigheten er forbedret av hennes klippegrevling Familiar ved navn Gema. Gema forbedrer Lovas evne til å oppdage magiske steiner. Deres endelige mål er å finne Divinity steinen.
SB2_Witch Girl_42 mm.pdf.png
AGNES den grå ulvejenta er en formskifter. Hun kan forvandle seg til sin ulvform når hun vil.

KRAFT: Formskifter → Gråulv


Agnes er den eneste kvinnelige formskifteren av hele Sky Ring. Denne ferdigheten er forbedret av hennes gråulv Familiar ved navn Dos. Dos er den eneste gråulven som er igjen i verden. Agnes og Dos  sin sjeler er knytt sammen slik at hvis den ene dør, så gjør den andre det også. Sammen blir de den sterkeste ulvebeskytteren til Jorden.
SB2_Werewolf Girl_42 mm.pdf.png
VON, kalt den hvite ulven, er en formskifter. Han kan forvandle seg til sin ulvform når som helst.

KRAFT: Formskifter → Skrekkulv

Von er den eneste mannlige formskifteren av hele Sky Ring. Denne ferdigheten er forbedret av hans skrekkulv Familiar ved navn Uno. Uno er den eneste skrekkulven som er igjen i verden. Von og Uno sine sjeler er knytt sammen slik at hvis den ene dør, så gjør den andre det også. Sammen blir de den sterkeste ulvebeskytteren til Jorden.
SB2_Werewolf boy_42 mm.pdf.png
FREYA er en kjemiker hvis jobb er å lage eliksirer. Hun er svært verdifull i Sky Ring på grunn av sin ekspertise.

KRAFT: Kjemiker → forsker

Freya er den mest dyktige kjemikeren i Sky Ring. Hennes ferdigheter er forbedret av hennes Greater Horseshoe bat Familiar ved navn Yayo. Yayo forbedrer Freyas evner ved å hjelpe henne med å utvikle drikker som Sky Ring bruker til å påføre motstanderne sine.
SB2_Scientist Girl_42 mm.pdf.png
VICTOR er Sky Rings beste racer og fører. Han er ustoppelig bak rattet.

KRAFT: Racer → Raske reflekser

Victor er den beste raceren og føreren av Sky Ring. Hans ferdigheter er forbedret av hans gepard Familiar ved navn Zeppy. Zeppy forbedrer Victors evner ved å forsterke sansene hans, spesielt bak rattet.
SB2_Race Driver Boy_42 mm.pdf.png
JASMINE er en serum maker. Hun lager også et sannhetsserum som Sky Ring bruker til avhør som fungerer hver gang.

KRAFT: Serummaker → Overlegen luktesans

Jasmine er den beste serum makeren av Sky Ring. Hennes ferdigheter er forbedret av hennes pungrotte Familiar som heter Minie. Minie forbedrer Jasmines evne ved å øke luktesansene hennes for å lage parfymer og serum som er gunstige for Jordens hær.
SB2_Race Driver Girl_42 mm.pdf.png
LEO er en annen pirat som mistet hånden i en kamp med Sun Rings flåte. Nå er han fylt av hat og tenker kun på hevn.

KRAFT: Hav til land jeger → nådeløs jeger


Leo er en sjøjeger forvandlet til landjeger. Sporingsevnen hans er den beste av hele Sky Ring. Denne kraften er forsterket av hans apekatt Familiar, kalt Kiki. Kiki forbedrer Leos evner ved å forsterke de fem sansene hans slik at han kan spore byttet sitt raskere og mer effektivt.
SB2_Pirate Boy_42 mm.pdf.png
ANNA er kaptein for bakkestyrkene til Sky Ring. Hun er en streng kaptein, men leverer alltid resultater til beste for Jorden.

KRAFT: Dyretemmer → Hær kommandør

Anna er en dyretemmer og kan temme selv de villeste hester. Hun leder bakkestyrkene til Sky Rings hær. Hennes kommandoevne er forbedret av hennes hest Familiar, kalt Soul. Soul forbedrer Annas evne til å kommandere, lede og tenke logisk i vanskelige situasjoner.
SB2_Pirate Girl_42 mm.pdf.png
BRAN er overhodet for den beryktede vampyrklanen til Jorden. Han er godt respektert for kraften og ledelsen han utstråler.

KRAFT: Udødelig → Hastighet, Immunitet, Styrke, Magi

Bran er lederen til en vampyrklan og den eneste som kan bruke trolldom. Evnen hans er forbedret av hans den store flyreven kalt King. King forbedrer Brans naturlige vampyrevner som superhastighet, styrke og immunitet mot sykdommer. King hjelper også sin herre til å bruke kraftig magi.
SB2_Dracula Boy_42 mm.pdf.png
LILA er en etterkommer av en beryktet klan av vampyrer. Hun er respektert av Sky Ring-folket på grunn av makten hun besitter.

KRAFT: Udødelig → Hastighet, immunitet, styrke

Lila er en vampyr og har arvet enorme krefter. Evnene hennes er forbedret av hennes gylne kjempeflaggermus Familiar som heter Foxy. Foxy forbedrer Lilas naturlige vampyrevner som superhastighet, styrke og immunitet mot sykdommer, noe som gjør henne til den "udødelig" skjønnheten.
HD_Girl Scary_42 mm.pdf.png
CALEB er en av de argeste krigerne til Sky Ring. Han kommanderer Jordens hær.

KRAFT: Dragetemmer → Luftens kommandør

Caleb er den eneste dragetemmeren av hele Sky Ring. Hans evne til å kommandere er forbedret av hans drage Familiar, kalt Feros. Feros forbedrer Calebs evne til å kommandere, lede og tenke logisk i vanskelige situasjoner.
SB2_Boy with Scary Dragon _42 mm.pdf.png
PETER er Sky Rings fastlege og forsker. Medisinene hans er godt utnyttet i Jorden.

KRAFT: Healer → Gyllen forsker


Peter er begavet med evnen til å helbrede. Evnene hans er forbedret av hans skilpadde Familiar ved navn Terry. Terry forbedrer Peters evne til å oppfatte og forstå kompliserte beregninger som er nødvendige for forskningen hans. Peter er ansett som den beste forskeren i Sky Ring på grunn av disse evnene.
HD_Boy Scary_42 mm.pdf.png
HAI er kjent som en dødsbudbringer. Han ser fremtiden og føler død like før det intreffer.

KRAFT: Dødsbudbringer → Døds sans

Hai er en dødsbudbringer. Hans evner er forsterket av hans sorte katt Familiar ved navn Emon. Emon forbedrer Hais evne til å se lenger inn i fremtiden og kjenne døden lenger før den kommer. Ved å se ens fremtidige død, ble Hai en viktig del av Sky Rings forsvar.
FB_Skeleton_42 mm.pdf.png
SELMA er en trollkvinne og Vans lærling. Hun studerer under Van for å perfeksjonere sine krefter og trollformler.

KRAFT: Trollkvinne → Sopelimeflyger

Selma er en begavet trollkvinne og jobber som Vans lærling. Evnene hennes er forsterket av hennes Gecko Familiar ved navn Ardo. Ardo forbedrer Selmas evne til å bruke magiske trollformler og fly med kost uten å falle.
SB1_Skeleton Girl_42 mm.pdf.png
VAN er en trollmann. Ingen har vært heldig nok til å se hans sanne identitet. Han er den mest populære trollmannen som finnes.

KRAFT: Trollmann → Veggklatrer

Van er en begavet trollmann og liker å være for seg selv. Hans evner forsterkes av hans iguana Familiar ved navn Lizzo. Lizzo forbedrer Vans evne til å bruke magiske trollformler og klatre på hvilken som helst overflate uten å falle.
SB1_Skeleton Boy_42 mm.pdf.png
BLAZE er en slangetemmer. Han er også immun mot slangegift, noe som gjør ham til en verdifull ressurs i Sky Rings hær.

KRAFT: Slangejarmer → Avenserte magiske krefter

Blaze er en begavet slangetemmer og har immunitet mot giftstoffer. Evnene hans er forsterket av hans kobraslange Familiar som heter Izzy. Izzy forbedrer Blazes evne til å fremme magiske trollformler. Han kan tilkalle et hul med slanger etter hans vilje og bruke dem til å avverge fiender.
SB1_Snake Boy_42 mm.pdf.png
AURORA er en mestermanipulator. Folk faller ofte for hennes lure sjarm.

KRAFT: Klart syn → Mørkesyn

Aurora er begavet med kraften til klart syn og manipulasjon. Denne evnen er forsterket av hennes askeugle Familiar ved navn Odin. Odin forbedrer Auroras evne til å se klart i skygger og mørke. På grunn av disse evnene blir hun ofte kalt Mørkesynet av Sky Ring.
SB1_Scary Animal Girl_42 mm.pdf.png
ELIANA er Sky Rings beste trollkvinne. Hun fortsetter å utnytte kraften sin i håp om å beseire sin dødelige rival, Sun Rings Farah.

KRAFT: Klart syn → Svart spådom

Eliana er begavet med kraften til klart syn og svart magisk manipulasjon. Denne evnen er forsterket av hennes snøugle Familiar som heter Snow. Sow forbedrer Elianas evne til å se klart i mørket og utføre svart magi. På grunn av disse evnene blir hun kalt den mørke trollkvinnen av Sky Ring.
SB1_Scary Wizard 1_42 mm.pdf.png
ORION er en annen magiker hvis spesialitet er å brygge trylledrikker. Drikkene hans er kjent for å være de mest effektive på alle markedene til sammen.

KRAFT: Trollmann → Trylledrikk mester

Orion er en begavet magiker og jobber tett med Eliana i å brygge unike eliksirer som blir brukt i krigføring . Denne evnen er forsterket av hans stinkdyr Familiar kalt Inky. Inky forbedrer Orions evne til å kaste magi og brygge de mest potente eliksirer i hele Sky Ring.
SB1_Scary Wizard 2_42 mm.pdf.png
ANDREAS er den raskeste sprinteren i Jorden, og alle kan stole på at han leverer alt i tide. Dette gjør han til den mest pålitelige budbringer.
Han konkurrerer også ofte med Sun Rings raskeste løper, Milo.

KRAFT: Runner → SuperSonic Speed

Andreas er 
 begavet med hurtighet, noe som gjør ham til den raskeste løperen av Sky Ring og den mest påelitelige budbringer. Denne kraften er forsterket av hans gaffelbukk Familiar, kalt Pong. Pong forbedrer Andreas sine evner ved å gi ham supersonisk hastighet og hørsel. 
SB1_Scary Animal Boy_42 mm.pdf.png
 SCARLETT er Hunters medkaptein. Sammen er de de mest fryktede piratene av de syv hav.

KRAFT: Sea Hunter → Kamuflasje

Scarlett er en havjeger og er begavet med evnen til å kamuflere seg i vannmasser. Denne kraften er forsterket av hennes dovendyr Familiar, kalt Camo. Camo forbedrer Scarletts evner ved å øke lungekapasiteten hennes slik at hun kan svømme fort og ved å blende seg med inn med med fargen på vannet som gjør henne nesten usynlig for det blotte øye.
SB1_Monster Girl_42 mm.pdf.png
HUNTER er Sky Rings beste pirat. Han kommanderer en flåte som styrer det meste av farvannet rundt Jorden.

KRAFT: Havjeger → Dyphavssvømmer


Hunter er en havjeger og er begavet med dyphavssvømmeevner. Denne kraften er forsterket av hans tiger Familiar, kalt Prince. Prince forbedrer Hunters evner ved å øke lungekapasiteten hans slik at han kan svømme selv i de dypeste hav.
SB1_Monster Boy_42 mm.pdf.png
SERRILDA er den nestkommanderende over Sky Rings hær. Hun kommanderer den første troppen som beskytter dem mot fiender.

KRAFT: Krigstaktiker → Diplomat

Serrilda er en annen krigstaktiker og karismatisk leder, noe som gjør henne til den nest viktigste personen i Jordens militære kommando. Denne kraften er forsterket av hennes ekorn Familiar, kalt Moe. Moe forbedrer Serrildas evner ved å øke hennes klatreferdigheter og smidighet under kamp. Moe hjelper også Serrilda med økt dømmekraft og fornuft under fredssamtaler, noe som gjør henne til Sky Rings diplomat.
SB1_Military Girl_42 mm.pdf.png
NONO er kaptein for hæren i Sky Ring. Han krever respekt og er svært kunnskapsrik innen krigføring.

KRAFT: Krigstaktiker → Stealth

Nono er en naturlig krigstaktiker, noe som gjør ham til den viktigste personen i Jorden militære kommando. Denne kraften er forsterket av hans Bat Familiar ved navn Nyt. Nyt forbedrer Nonos evner ved å øke smidigheten hans under kamp, noe som gjør ham super snikende. Med Nono på kommando, står Sky Rings hær som den mektigste av alle.
SB1_Military Boy_42 mm.pdf.png
bottom of page