top of page
Flops Ring-01.png
3 Rings Header-01.png

NAOMI er en samaritan som alltid ser det gode i mennesker. Hun har stor tillit, og verdsetter vennene sine høyt.

KRAFT: Klart syn → Speider

Naomi er begavet med kraften til klart syn. Denne evnen er forsterket av hennes velkjente hauk som heter Alpha. Alpha forbedrer Naomis evne til å se klart på dagtid, noe som gjør henne til den perfekte speideren.

HD_Girl Ninja_42 mm.pdf.png
HD_Boy Ninja_42 mm.pdf.png

DUKE er en født musiker. Han vekker liv i folket til Lys med sin vakre sang og fengende musikk.

KRAFT: Forbedret hørsel → Usynlighet

Duke er begavet med kraften til skarp hørsel. Denne evnen er forbedret av reven hans Familiar kalt Duchess. Duchess forbedrer Dukes evne til å høre selv de minste lyder, noe som gjør ham til en perfekt spion

AMARA er en healer og er immun mot de fleste sykdommer og giftstoffer. Hun er godhjertet og elsker å hjelpe de som trenger det.

KRAFT: Immunitet mot Gift → Healer

Amara er begavet med kraften til immunitet. Denne evnen er forsterket av hennes Familiar rotte ved navn Ari. Ari forbedrer Amaras evne til å se bort fra sykdommer, giftstoffer og andre former for giftstoffer, noe som gjør henne til den perfekte lederen for nye ekspedisjoner.

HD_Girl with Buns_42 mm.pdf.png

AARON er en atletisk person. Han utmerker seg i all slags sport og hjelper til med å trene andre Sun Ring-utøvere.

KRAFT: Raske reflekser → Teleportering

Aroon er begavet med kraften til raske reflekser. Denne evnen er forsterket av hans væsel Familiar som heter Mona. Mona forbedrer Aroons evne til å bevege seg raskt og effektivt, noe som gjør ham til den perfekte krigeren og tyven.

HD_Boy with Green Hair_42 mm.pdf.png

MILA er den beste danseren av hele Sun Ring-folket. Hun leder et danselag og står i spissen for det meste av festlighetene i Lys.

KRAFT: Skjule → Nattsyn

Mila er begavet med kraften til å bevege seg stille og se i mørket. Denne evnen er forsterket av katten hennes Familiar som heter Sia. Milo forbedrer Sias evne til å snike seg i stillhet, noe som gjør henne til en perfekt infiltrator.

FB_Cat girl_42 mm.pdf.png

MILO er den raskeste løperen i Sun Ring. Han har den beste rekorden i alle løpekategorier.

KRAFT: Hastighet → Supersonisk

Milo er begavet med fart, noe som gjør ham til den raskeste løperen av  Sun Ring folket. Denne kraften er forsterket av hans hjort Familiar ved navn Ram. Ram forbedrer Milos evner ved å gi ham supersonisk hastighet og hørsel.

B_Cat Boy_42 mm.pdf.png

SEBASTIAN er en energisk gutt og en naturlig leder. Han er frittalende og blir respektert selv i sin unge alder.

KRAFT: Drage Hvisker → Ildkraft

Sebastian er begavet med makten til å kommandere samt høy intelligens. Denne kraften er forsterket av dragen hans Familiar ved navn Feu-feu. Feu-feu forbedrer Sebastians evne til å forstå og løse komplekse oppgaver.

FB_Boy riding dragon_42 mm.pdf.png

AVERY er en av de beste fotballspillerne i Lys. Hun er kaptein for elite klubben Girls Soccer Club.

KRAFT: Agility → Power Kick

Avery er begavet med smidigheten hun best bruker når hun spiller fotball. Denne kraften er forsterket av hennes marsvin Familiar som heter Cavy. Cavy forbedrer Averys evne til å spille spillet hun elsker så mye og gir henne kraftkicket.

FB_Girl playing soccer_42 mm.pdf.png

KONRAD er den beste kunstneren i Lys. Hans kunst kan noen ganger komme til live og hans verk er ofte utstilt i hovedstaden.

KRAFT: Artist → Hypnose

Konrad er begavet med evnen til å trollbinde mennesker med kunsten sin. Denne kraften er forsterket av hans påfugl Familiar ved navn Gatsby. Gatsby forbedrer Konrads kunstneriske evner til nivåer der folk som ser på kunsten hans blir hypnotisert og han kan manipulere tankene deres.

B_Boy with Dark Hair_42 mm.pdf.png

OLIVIA er glad i barn. Hun lærer små barn livsleksjoner de kan bruke til de blir gamle.

KRAFT: Lærer → Mesterlærer

Olivia er begavet med overtalelsesevne, noe som gjør henne til den beste læreren i Lys. Barn elsker å lytte til leksjonene hennes. Denne kraften er forsterket av hennes Hare Familiar som heter Livy. Livy forbedrer Olivias evne til å lære bort, og gjør henne til en mesterlærer i prosessen.

B_Girl with Blonde Hair_42 mm.pdf.png

MASON elsker å skape ny mote og style krigerne i Lys. Han liker å eksperimentere forskjellige ressurser til å skape det beste og letteste antrekket for krigerne som også fungerer som et skjold.

KRAFT: Hudskifter → Kamuflasje

Mason er begavet med evnen til å endre fargen på huden sin. Denne kraften er forsterket av hans kameleon Familiar ved navn Doku. Doku forbedrer Masons evne til å kamuflere og gjør ham til en verdifull ressurs for Sun Rings militære forsvar.

B_Boy with Blue Hair_42 mm.pdf.png

RANA mener at hun har vært en havfrue i sitt tidligere liv. Hun elsker vann og er den raskeste svømmeren i hele Lys.

KRAFT: Svømmer → i stand til å puste under vann

Rana er begavet med raske reflekser under vann, noe som gjør henne til den raskeste svømmeren av Sun Ring folket. Denne kraften er forsterket av hennes oter Familiar ved navn Rilo. Rilo forbedrer Ranas svømmeevne ved å gjøre det mulig for henne å puste under vann.

4B_Girl with Dark Hair_42 mm.png

RICO er Sun Rings helt. Han hjelper de som er i nød med sine overmenneskelige evner og er Sun Rings første forsvarslinje mot inntrengere.

KRAFT: Lokal helt → Fly

Rico er begavet med overmenneskelige evner, noe som får han til å trosse tyngdekraften, og streife rundt i skyene. Denne kraften er forsterket av hans ravn Familiar ved navn Eve. Eve forbedrer Ricos overmenneskelige evner slik at han kan fly over himmelen. Sammen med Astrid hersker de over himmelen i Lys.

B_Superhero Boy_42 mm.pdf.png

ARIA er en av de beste syerskene i hele Lys. Hun driver en butikk som hovedsakelig henvender seg til kamp-antrekk.

KRAFT: Forheksende sjarm → Fortryllende

Aria er begavet med fortryllende sjarm og talent innen styling, noe som gjør at folk oppsøker henne når de vil være forførende eller sofistikerte i Lys. 
Denne kraften er forsterket av hennes Calico-katt Familiar, kalt Mawi. Mawi forbedrer Arias sjarm og er i stand til å utvide disse til menneskene hun jobber med. 
Folk er trollbundet av garderobene hun lager.

B_Girl with Unicorn Hair_42 mm.pdf.png

AXEL er en naturlig født entertainer. Han er den beste sangeren av hele Sun Ring og kan fortrylle sine fiender med sin stemme alene.


KRAFT: Sanger → "Rottefanger"

Axel er begavet med hypnotiserende vokal, noe som gjør ham til den beste sangeren i Sun Ring. Denne kraften er forsterket av hans slange Familiar ved navn Sasa. Sasa forbedrer Axels sangevner ved å bli en "rottefanger". Han synger en melodi, og alle følger hans vilje.

B_Boy Singing_42 mm.pdf.png

ASTRID er Sun Rings engel. Hun er god av natur og hjelper alltid de i nød. Hun tilhører første forsvarslinje når trøbbel kommer til Sun Ring.

KRAFT: Engel→ Fly

Astrid er begavet med evnen til å fly som gjør henne til en av de sterkeste Magiene av hele Sun Ring. Denne kraften er forsterket av hennes kråke Familiar, kalt Lolo. Lolo forbedrer Astrids evner slik at hun kan fly over himmelen. Sammen med Rico hersker de over himmelen i Lys.

B_Superhero Girl_42 mm.pdf.png


EMIL er kjent som "ildsjelen". Han kan trylle og manipulere ild etter hans vilje og bruker denne fordelen i kamp.

KRAFT: Ildsjelen→ Brannmester

 
Emil er begavet med evnen til å bruke ild etter hans vilje. Denne kraften er forsterket av hans grisunge Familiar ved navn Patty. Patty forbedrer Emil`s evne til å skape ild, selv på de kaldeste steder, og som er til god hjelp i lange vintre.  

B_Boy Wizard_42 mm.pdf.png

FARAH er en født magiker. Hennes trylleformler er de beste Lys har sett i århundrer, og hennes formler vil gi dem en stor fordel i kampene som kommer.

KRAFT: Magiker → Spellcaster

Farah er en magiker, noe som gjør henne til en respektert person i hele Sun Ring folket. Denne kraften er forsterket av hennes vaskebjørn Familiar ved navn Roo. Roo forbedrer Farahs magi og kan kaste fortryllelser til hennes fordel.

B_Girl Wizard_42 mm.pdf.png

STORM er en rolig person og tenker alltid logisk. Folk i Lys søker råd fra ham når de skal utnevne folk i mektige posisjoner. Han kan se rett igjennom dem, og se om de er klare for jobben de skal utøve.

KRAFT: Psykolog → Menneskelig løgndetektor

Storm er begavet med evnen til å analysere folks intensjoner. Denne kraften er forsterket av Familiar hunden hans kalt Bun-bun. Bun-bun forbedrer Storms evne til å se rett gjennom folks løgner og sannheter, og gjør ham dermed til en menneskelig løgndetektor.

B_Boy with Blonde Hair_42 mm.pdf.png

HARPER er en selvlært tradisjonell danser. Hun fascinerer alle på grunn av hennes delikate, men sofistikerte danselinjer. Hun bruker også dansen til å påvirke gudene.

KRAFT: Danser → Påvirker gudene

Harper er begavet med et talent for dans, noe som gjør henne til den mest fascinerende underholderen av Sun Ring. Denne kraften er forsterket av hennes svane Familiar, kalt Queen. Queen forbedrer Harpers evner ved å gi henne flyt og en god balanse under danselinjene hennes. På grunn av disse evnene er det sagt at hun får store fordeler fra gudene.

B_Girl Dancing Ballerina_42 mm.pdf.png

BRANCA er en lærd. Hun er en av de mest intelligente menneskene i Lys og hjelper til med forskning og utvikling.

KRAFT: Lærd→ Geni


Branca er et geni, noe som gjør henne til den mest intelligente personen i Sun Ring. Denne kraften er forsterket av hennes gull ørn Familiar, kalt Sky. Sky forbedrer Brancas evner ved å forbedre tenkeevnene hennes, noe som gjør henne til den perfekte personen til å lede forskning og utvikling i hele Lys.

B_Race Driver Girl_42 mm.pdf.png

KAI er best med kniver. Han regnes som en av de beste jegerne i hele Lys fordi han mestret kunsten å bruke kniv.

KRAFT: Knivfører → Usynlig skjold

Kai er begavet med utrolige ferdigheter med kniver, noe som gjør ham til en av Sun Rings beste jegere. Denne kraften er forsterket av hans pinnsvin Familiar ved navn Spike. Spike forbedrer Kais evner ved å gi ham en defensiv aura rundt ham for å beskytte ham fra skade. Dette defensive skjoldet er usynlig for det blotte øye.

B_Ninja Boy 2_42 mm.pdf.png

EMBLA er best med dolker. Hun blir kalt den fastboende ninjaen, og angriper ofte på langt hold ved å bruke sine dødelige dolker.

KRAFT: Dolk-kaster → Selvhelbredende kraft

Embla har evner med å bruke giftige dolker, noe som gjør henne til den mest fryktede ninjaen av Sun Ring. Denne kraften er forsterket av hennes padde Familiar kalt Pogo. Pogo forbedrer Emblas evner ved å gi henne selvhelbredende krefter som betyr at hun er i stand til å ta i mot flere sår enn vanlige mennesker.

B_Ninja Girl 2_42 mm.pdf.png

NOA er kaptein på guttelaget I Elite Fotballklubben i Lys. Han er også den beste mannlige spissen i laget sitt.

KRAFT: Styrke → Superspiss

Noa er begavet med styrke, noe som gjør ham til den beste spissen i Sun Rings guttefotballag. Denne kraften er forsterket av hans aksishjort Familiar, kalt Spot. Spot forbedrer Noas evner ved å gi ham superspark og fart under spill.

B_Soccer Boy 2_42 mm.pdf.png
OLE er et annet medlem av Elite Fotballklubben i Lys. Han er den beste forsvarsspilleren og har best utholdenhet blant alle spillerne.

KRAFT: Styrke → Super Forsvarer

Ole er begavet med styrke og utholdenhet, noe som gjør ham til den beste forsvareren i Sun Rings guttefotballag. Denne kraften er forsterket av hans rød-hjort Familiar ved navn Seve. Seve forbedrer Oles evner ved å gi ham superstyrke og hurtighet under spill.
B_Soccer Boy 1_42 mm.pdf.png
bottom of page